Neem contact op met Nicole

10_Nicole-Maas.jpgMijn naam is Nicole Maas en ik ben recruiter bij Crowe Foederer. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden om je te ontwikkelen als professional binnen één van onze branches. Mijn passie ligt bij het samenbrengen van mensen en werk. Mijn motto is: het mooiste wat je kunt worden, ben jezelf. Hiervoor is het belangrijk dat je werk én je werkomgeving bij je passen.

Wil je weten of wij en één van onze vacatures bij je passen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden om je te ontwikkelen als professional binnen Crowe Foederer. Ik ontdek het graag samen met je. Je kunt mij bereiken op 06-44 10 01 23 of stuur mij direct een e-mail naar n.maas@crowefoederer.nl.

 


Neem contact op met Reggie

Reggie MutsersjpgMijn naam is Reggie Mutsers en ik ben werkzaam als Recruiter / HR Medewerker bij Crowe Foederer. Ik weet als geen ander hoe het is om als stagiaire te starten en om door te mogen groeien binnen de organisatie. Mijn enthousiasme en ervaringen deel ik graag met jou. Neem dan ook gerust contact met me op!

Je kunt mij bereiken op 040-264 96 10 of stuur mij direct een e-mail naar r.mutsers@crowefoederer.nl.