Waarom Crowe Foeder

De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een top 20 positie van accountantskantoren in Nederland met 450 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. We zijn actief op het gebied van AccountancyBelastingadvies en Data analyse. Onze adviseurs helpen u met het nemen van effectieve beslissingen op het gebied van Corporate FinancePrivate Wealth en Human Resource. Ons internationale netwerk Crowe Global is een van de grootste netwerken ter wereld (nr. 8 positie) en bestaat uit 221 onafhankelijke accountants- en adviesbureaus in 130 landen.

   

Wie kan je beter iets vertellen over Crowe Foederer, dan onze eigen medewerkers!

“Crowe Foederer is een flexibele werkgever en zoekt mee naar een goede balans tussen werk en privé en luistert naar de persoonlijke behoeftes van een medewerker.”

Wiebe Pieter MulderWiebe Pieter Mulder "Mijn ervaring als Professional bij Crowe Foederer"

Vanwege een verhuizing richting Oostzaan heb ik mij ingeschreven bij een werving en selectiebureau. Via die weg ben ik geïntroduceerd bij Crowe Foederer. Na het eerste sollicitatiegesprek, was er een klik en ben ik gelijk aangenomen. Nu praat ik over 11 jaar geleden, het heeft goed uitgepakt.

Hoe omschrijf ik de werksfeer bij Crowe Foederer?

Er hangt een hele informele laagdrempelige sfeer. We hebben een open deuren beleid, en kan bij iedereen binnenlopen met vragen. Buiten kantooruren gaan we ook wel eens samen op pad en nemen dan ook onze partners mee. De informele sfeer werkt door richting onze klanten. Ook zij kunnen altijd binnenlopen met vragen en daar maken we graag tijd voor vrij.

Wat levert werken bij Crowe Foederer me op?

Ik heb een breed klantenbestand waardoor ik veel ervaring op kan doen in de verschillende branches. Ook op internationaal vlak doe ik ervaring op. Ik krijg de mogelijkheid tot persoonlijke groei. Eerst werkte ik onder een tekenbevoegd accountant, maar inmiddels ben ik zelfstandig accountant met een team die ik aan mag sturen.

Wat vind ik positief aan Crowe Foederer als werkgever?

Crowe Foederer is een financieel sterk bedrijf en daardoor een stabiele werkgever. We hebben veel verschillende disciplines aan boord waardoor ik direct kan schakelen met de juiste specialisten om een goed advies te bieden aan mijn klanten. Crowe Foederer is een flexibele werkgever en zoekt mee naar een goede balans tussen werk en privé en luistert naar de persoonlijke behoeftes van een medewerker.

Spreekt het verhaal van Wiebe Pieter Mulder je aan? Bekijk dan hier onze actuele vacatures