Spreekt de kracht van Crowe je aan? En wil je jouw kracht inzetten bij Crowe? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Je mag er vanuit gaan dat we je sollicitatie met volle aandacht in behandeling nemen. Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak en gaan als volgt te werk:


Stap 1: Solliciteren

Jij bent aan zet. Solliciteren. We zijn benieuwd naar je cv, je ambities en je motivatie om te solliciteren bij Crowe. Zo zijn we bijvoorbeeld heel benieuwd welke kracht van Crowe jou het meest aanspreekt. En waarom.

Stap 2: Kennismaken

Je sollicitatie is ontvangen en je ontvangt een bevestiging. Onze recruiter neemt je sollicitatie in behandeling en overlegt met de leidinggevende. Binnen twee weken hoor je van ons. We bellen je voor een gesprek of - als er geen actuele match is - vragen we je of we je in ons bestand mogen opnemen om contact te houden.

Stap 3: Evalueren

Je eerste gesprek met de manager van het betreffende vakgebied is geweest. Binnen een week na je gesprek bellen we je om te toetsen hoe we beiden het gesprek hebben ervaren. En of het naar meer smaakt.

Stap 4: De diepte in

Het tweede gesprek. Nu wat meer op de inhoud, ambitie en verantwoordelijkheden in je toekomstige functie. Wij doen overigens niet aan assessments bij Crowe Foederer.

Stap 5: Arbeidsvoorwaarden

Is de klik er helemaal, dan bespreken we samen je arbeidsvoorwaarden. Daar komen we vast wel uit met elkaar.

Stap 6: Aan de slag

Onze samenwerking begint! Ons onboardingsproces ondersteunt je bij een goede start binnen Crowe Foederer.