Crowe Foederer is het achtste netwerk ter wereld met 220 kantoren in 130 landen. Wereldwijd werken er ruim 36.500 mensen bij ons. De kracht van ons internationale netwerk en de persoonlijkheid van onze regionale aanwezigheid maakt het werkveld voor jou als professional op alle fronten zeer aantrekkelijk. Elk vraagstuk, van operationeel tot strategisch kun je aan.


Ben jij klaar voor Crowe?
Ondanks én dankzij ons internationale netwerk kun jij bij Crowe Foederer het verschil maken. Elk kantoor heeft z’n eigen dynamiek en eigen type klanten. Klanten met wie je nauw samenwerkt en waarmee je een hechte persoonlijke relatie opbouwt. Ons internationale netwerk is daarbij je back-up en versterkt je vakkundigheid. Wil je internationaal contacten leggen en kennis delen? Sluit je dan aan bij een Crowe Global Community. Dit maakt je carrière nog meer internationaal georiënteerd.

We horen graag van je
Ben jij toe aan een vervolgstap in je carrière bij een Internationaal kantoor waar het draait om persoonlijk contact? Kom praten over je mogelijkheden bij Crowe Foederer. Meer weten of solliciteren? Neem contact op met Reggie Mutsers.

 

De kracht van accountant Robbert Thijssen

Robbert Thijssen“Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar als accountant bij Crowe. Ik koos voor Crowe omdat ik na mijn studie een middelgrootkantoor zocht, dat mensen breed opleidt. Je krijgt hier alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in het tempo dat bij je past. Of je wilt doorgroeien tot partner of liever als relatiebeheerder wilt blijven werken, dat bepaal je allemaal zelf hier. Ook bestaat de mogelijkheid om tussen disciplines te switchen als dat voor jou beter is.

Zelf heb ik ervaren dat ik snel kon doorgroeien naar het gewenste niveau. Binnen Crowe zijn de lijnen kort en bedien je veel klanten van A tot Z. Als een klant een specifieke vraag stelt, loop je makkelijk binnen bij andere disciplines om deze beantwoord te krijgen, zodat je het antwoord vervolgens terug kunt koppelen aan de klant. Zo leer je van de expertise van collega’s, verbreed je je kennis en kun je snel stappen maken. Ook de sfeer en de omvang van het kantoor spraken mij destijds aan. Tijdens de kennismakingsgesprekken voelde ik de cultuur goed aan en die paste bij mij.

Wij werken veel voor familiebedrijven. Dat vind ik echt de leuke klanten, vanwege de persoonlijke relatie die je met ze opbouwt. Wij werken ook voor corporates, maar dan voornamelijk voor controlewerkzaamheden. Naast inhoudelijk werk, doe ik ook een stukje acquisitie. Het is heerlijk om regelmatig een nieuwe klant binnen te brengen. En er vervolgens een persoonlijke relatie mee op te bouwen. Dat gaat vrij vlot, zeker als je er al snel voor zorgt dat de klant geld kan besparen.”

Bekijk het YouTube filmpje van de 5e Kracht van Crowe: Je wordt sterker dankzij de expertise van collega's met Robbert Thijssen