Na jaren van studie ben je er helemaal klaar voor. Je wilt de praktijk proeven. Aan de slag dus; bij en met échte klanten, échte uitdagingen en échte vraagstukken. Bij Crowe krijg je die mogelijkheid. Vanaf het allereerste moment.


Wat wil jij?
Elk vraagstuk bij Crowe is anders en geen klant hetzelfde. Dat zorgt voor een breed scala aan interessante vraagstukken, die je kunt aanpakken. Je hebt al snel persoonlijk contact met klanten, maar we laten je niet zwemmen. Ervaren collega’s en een persoonlijke begeleiding zorgen voor een effectieve training on the job. Dat maakt je al snel tot een waardevolle partner voor je klanten. En daarin blijf je groeien, mede dankzij de vele opleidingsmogelijkheden die Crowe biedt.

We horen graag van je
Sta jij aan de start van je carrière, kom dan eens met ons praten over je mogelijkheden bij Crowe. Meer weten of solliciteren? Neem contact op met Reggie Mutsers.


De kracht van starter Bibi van der Heijden

Starter Bibi van der Heijden“Van een bekende had ik vernomen dat Crowe op zoek was naar nieuwe medewerkers. Na mijn sollicitatie mocht ik op gesprek komen en eigenlijk was er meteen zo’n goede klik, dat ik besloot om hier te komen werken. Vooral de informele cultuur bij Crowe spreekt mij erg aan. Het is makkelijk en prettig om contacten met collega’s uit de hele organisatie te onderhouden, ook met mijn leidinggevende. Je kunt gewoon bij iedereen binnenlopen.

Als assistent accountant maak ik echt deel uit van een team. Naast mijn rol bestaat het team nog uit een controleleider en een manager. Ondanks dat ik assistent accountant ben, heb ik in principe wel dezelfde bevoegdheden om klanten te bezoeken en klantcontact te onderhouden. Ook mag ik zelfstandig processen uitwerken. Die ruimte krijg je al snel bij Crowe en het wordt gestimuleerd en gewaardeerd als je deze ook zelf neemt.

Om mezelf continue verder te ontwikkelen, moet ik natuurlijk blijven leren. Naast mijn baan bij Crowe volg ik nog een studie. Dit is soms best veel. Plannen is dan ook cruciaal. Gelukkig kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s en word ik steeds beter in mijn vak. Veel dingen zijn nog nieuw voor me, zoals de verschillende processen. Iedere dag leer ik weer iets bij. Het is best een uitdaging, maar ik heb het er graag voor over.”

Bekijk hier het YouTube filmpje van de 6e Kracht van Crowe: Je hebt de ruimte om jezelf te ontwikkelen met Bibi van der Heijden.