Aan de start van je carrière sta je voor veel keuzes. Eerst ontdekken wat écht bij je past is dan wel zo prettig. Dat snappen we bij Crowe. Daarom krijg je alle ruimte om het werkveld te verkennen. Jij bepaalt zelf de stappen in je carrièrepad en neemt daarvoor de ruimte die je nodig hebt.


Wat kies jij?

Als je bij Crowe Foederer komt werken of stagelopen, dan nemen we je heel serieus. Je bent direct onderdeel van het team, je krijgt een persoonlijke begeleiding en we betrekken je bij ons werk voor klanten. Zo leer jij niet alleen ons goed kennen, maar wij ook jou. Als je bij Crowe een vervolg geeft aan je carrière - meer dan 70% van onze stagiairs doet dat - blijven we je de ruimte bieden. Afhankelijk van je interesses, heb je de keuze om je verder te specialiseren of jezelf juist in de breedte te ontwikkelen.

We horen graag van je
Crowe is regelmatig te vinden op carrière-events van hogescholen en universiteiten. We hebben samenwerkingen met meerdere studieverenigingen om kennis met jou te maken én om jou kennis te laten maken met ons. Meer weten of direct solliciteren op een stage- of werkstudent functie? Neem contact op met Reggie Mutsers.

 

De kracht van persoonlijke stagebegeleiding

Roel van den Berg“Bij Crowe vinden we het belangrijk om aandacht te besteden aan de ontwikkeling van nieuw talent in onze branche. Daarom zijn stagiaires meer dan welkom bij ons. Ik zeg wel stagiaires, maar je wordt hier gezien als volwaardig teamlid, een echte collega. Je ontwikkeling wordt zeer serieus genomen, je carrière begint écht op dat moment.

Wij zorgen dat je voorzien wordt van leuk en afwisselend werk in gevarieerde teams. Daarin krijg je alle ruimte om jouw eigen kracht te ontdekken. Heb je vragen over bepaalde vakken of je scriptie? Ook daar helpen we je graag bij. Wat jij meeneemt is natuurlijk een leergierige en enthousiaste houding, in een rol met vrijheid en een stuk verantwoordelijkheid. Op die manier krijgen we energie van elkaar!

We vinden het belangrijk dat je eerste dag als een verwacht welkom voelt. Dit houdt in dat je collega’s weten van je komst en dat alle benodigdheden, zoals inloggegevens, geregeld zijn voordat je begint. We hanteren geen standaard inwerkprogramma, maar kijken naar wat jij als student nodig hebt om het beste uit je stage te halen. En naar wat je nodig hebt om in jouw kracht te staan binnen Crowe.”

Roel van den Berg, manager