Aan de start van je carrière sta je voor veel keuzes. Eerst ontdekken wat écht bij je past is dan wel zo prettig. Dat snappen we bij Crowe. Daarom krijg je alle ruimte om het werkveld te verkennen. Jij bepaalt zelf de stappen in je carrièrepad en neemt daarvoor de ruimte die je nodig hebt.


Wat kies jij?

Als je bij Crowe Foederer komt werken of stagelopen, dan nemen we je heel serieus. Je bent direct onderdeel van het team, je krijgt een persoonlijke begeleiding en we betrekken je bij ons werk voor klanten. Zo leer jij niet alleen ons goed kennen, maar wij ook jou. Als je bij Crowe een vervolg geeft aan je carrière - meer dan 70% van onze stagiairs doet dat - blijven we je de ruimte bieden. Afhankelijk van je interesses, heb je de keuze om je verder te specialiseren of jezelf juist in de breedte te ontwikkelen.

We horen graag van je
Crowe is regelmatig te vinden op carrière-events van hogescholen en universiteiten. We hebben samenwerkingen met meerdere studieverenigingen om kennis met jou te maken én om jou kennis te laten maken met ons. Meer weten of direct solliciteren op een stage- of werkstudent functie? Neem contact op met recruiter Reggie Mutsers, r.mutsers@crowefoederer.nl.