Wat kun je van Crowe Foederer verwachten tijdens je stageperiode?

Het is nooit te vroeg om te starten met het plannen van je carrière. Afhankelijk van het stadium van je opleiding waarin jij je bevindt, zijn er verschillende opties om ons beter te leren kennen. Ons vak, en vooral de wijze waarop het bij Crowe Foederer wordt ingevuld, is ontzettend dynamisch. Teamwork en communicatie staan centraal. Kom kennis maken met ons mooie vak en onze organisatie!

Tijdens je stage, op een van onze kantoren, ben je betrokken bij uiteenlopende werkzaamheden voor onze klanten en werk je aan je stageopdracht. Dit gebeurt voor een deel op kantoor maar ook op locatie bij onze klanten. Crowe Foederer is betrokken bij het feit dat jouw stage een succes wordt en je collega's hopen hun enthousiasme op jou over te kunnen brengen. Daarom wordt je tijdens je stage intensief begeleid door een stagementor die jou wegwijs maakt. Door met verschillende collega’s en aan verschillende soorten opdrachten te werken, leer je snel de eerste kneepjes van het vak.

Wil je meer weten over Crowe Foederer als stage-bedrijf? Bezoek dan onze collega's tijdens een van de vele carrière-events die georganiseerd worden door de studieverenigingen (Asset Finance & AccountingFinanciële Studievereniging AmsterdamFSVUGFEMidasPorta AdrianiScope|FocusSfeerSV RevenueTFV de SmeetskringYoung Financials en op Hogescholen en Universiteiten. Je kunt ook contact opnemen met een van onze recruiters.

Studieverenigingen Fiscaal en Accountancy gesponsord door Crowe Horwath Foederer

 

Evenementen

Helaas zijn er de aankomende weken geen events waar we bij aanwezig zullen zijn om studenten en starters enthousiast te maken voor het mooie vak en onze organisatie! We hopen in de toekomst veel enthousiaste studenten te ontmoeten!