Je wilt een carrière die volop ontwikkelt. Aan alles voel je dat je toe bent aan de volgende stap. Logisch dat je kiest voor een kantoor, dat volop in ontwikkeling is. Daar liggen kansen. Bij Crowe zijn we daar volop op gericht. Bijvoorbeeld door data science écht werkbaar en schaalbaar toe te passen in de praktijk. Dat maakt jouw werk nog interessanter.


Wat is je volgende stap?
Crowe investeert in toegevoegde waarde voor nu en straks. Zo hebben we de data driven audit geïntroduceerd voor klanten. Als jij ook de stap wilt maken naar een data gedreven dienstverlener, is Crowe een mooie kans. Wij leiden je op en zorgen voor serieuze uitdagingen bij interessante klanten. Je specialiseert je of gaat juist meer de breedte in. Jij kiest, wij faciliteren. In ieder geval bouw je een persoonlijke relatie op met je klanten en werk je nauw samen met collega’s van andere disciplines.

We horen graag van je
Ben jij toe aan een vervolgstap in je carrière en ben je klaar voor een kantoor dat volop in ontwikkeling is? Kom praten over je mogelijkheden bij Crowe. Meer weten of solliciteren? Neem contact op met Reggie Mutsers. 
 
  

De kracht van fiscalist Sophie van Hoof

Young professional Sophie van Hoof“Sinds begin 2017 werk ik bij Crowe als Tax Laywer. Een internationale functienaam voor een internationale functie. Veel van mijn klanten hebben ook ondernemingen, relaties en leveranciers in het buitenland. Het interessante van mijn vak is om voortdurend voor klanten uit te zoeken hoe dingen werken in internationaal verband. Er gaat dan ook geen dag voorbij dat ik geen contact heb met buitenlandse collega’s.

Ondanks het internationale karakter van mijn functie, gaat alles heel persoonlijk bij Crowe. Dat begon al bij mijn sollicitatie. Steeds werden er mensen bijgehaald om kennis te maken en te kijken of er een klik was. Dat gaf mij een heel goed gevoel. Dat persoonlijke aspect vind ik ook terug in het contact met klanten in zowel binnen- als buitenland. Dat heeft ook te maken met het soort klanten van Crowe: werken voor MKB-bedrijven en het contact met DGA’s spreekt mij erg aan.

Naast inhoudelijke kennis is persoonlijke communicatie een van mijn sterke punten. Ik ben sociaal zeer vaardig en dat helpt me zeker bij het zorgen voor impact bij klanten. Door op een prettige en persoonlijke manier met klanten om te gaan, ontstaat er al snel een hechte relatie. Daar komt het vertrouwen uit voort, dat je nodig hebt om geloofwaardig in je adviezen te zijn en klanten te helpen met het nemen van beslissingen.”

Bekijk hier het YouTube filmpje van de 1e Kracht van Crowe: Je zorgt voor impact bij je klanten met Sophie van Hoof.