Het begin van jouw carrière

Een startersfunctie bij Crowe, iets voor jou?

Bij Crowe verwelkomen we graag starters. We kunnen ons namelijk voorstellen dat je door alle bomen het bos niet meer ziet, of dat je wellicht nog niet helemaal weet hoe je jouw toekomstpad wil bewandelen. We begrijpen dat het begin van je carrière spannend kan zijn, daarom bieden we ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat jij succesvol kunt starten.

Onze servicelines

Bij Crowe investeren we graag in jouw groei en ontwikkeling. Of je nu al over de benodigde certificeringen beschikt of verder wilt studeren, we hebben diverse opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Wil je weten waar jouw passie en talent het beste tot hun recht komen? Ontdek onze verschillende servicelines:

Specialist of generalist?
Crowe investeert in toegevoegde waarde, zowel voor het heden als de toekomst. We hebben bijvoorbeeld de data driven audit geïntroduceerd om onze klanten te ondersteunen. Daarnaast gaan wij graag mee met de ontwikkelingen van nu en morgen. Hiervoor bieden wij opleidingen aan en geven we je serieuze uitdagingen bij interessante klanten. Je krijgt de kans om persoonlijke relaties op te bouwen met je klanten en samen te werken met collega’s uit verschillende disciplines. Of je nu wilt specialiseren of juist een breder perspectief wilt: jij hebt de keuze, wij maken het mogelijk.

Startersverhalen: Daphne van den Berg | begonnen als Tax Assistent

Starters krijgen bij ons kansen. Neem Daphne van den Berg, zij zocht en vond bij ons de match tussen Data Science en btw-praktijk. Dat motiveerde Daphne om te solliciteren. Lees haar verhaal als starter aan het woord.

Lees haar hele verhaal hier! (deze koppeling nog aanpassen (evt met button) naar een andere landingspagina natuurlijk, maar wist even niet hoe dit aan te pakken)

Meer startersverhalen lezen? Je leest hier het verhaal van Bilge!

 

Veelgestelde vragen

allicht niet relevant voor starters – evt dit blok gebruiken voor benefits?

Wat zeggen onze collega's?

Charlotte Fokker Manager Indirect Tax
Jaap Schrover Partner Corporate Finance
Jin Chen Partner Transfer Pricing
Roy van Engelen Manager

Recente Audit vacatures

Stage Finance & Administration

Eindhoven
24-40 uur
Stagiair(e)

HR Technology consultant

Eindhoven
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Senior HR Technology Consultant

Eindhoven
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Manager Fiscaal

Venray
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met onze recruiter.