Corporate Finance à la Jaap

Jaap Schrover is op zijn 29e partner geworden, de jongste binnen Crowe (en misschien wel in Nederland). Hij was 17 toen hij startte met de opleiding HBO Accountancy. Hij behaalde in 2018 zijn RA- én zijn RV- titel (Register Valuator). In 2010 begon hij zijn carrière bij EY. in 2016 stapte hij over naar de Corporate Finance afdeling van Crowe Foederer. Sinds 1 januari 2021 is hij Partner. Wat karakteriseert hem?

Wat drijft jou?

Ik wil nieuwe dingen leren en daardoor mijzelf blijven ontwikkelen. Iets wat in mijn nieuwe rol en in de (financiële) wereld waarin we leven, een vereiste is. Niet alleen qua zakelijke kennis maar ik vind het ook prachtig om andere landen en culturen te leren kennen. Vooral de plekken waar nog niet veel toeristen zijn geweest, vind ik gaaf. Zo ben ik de afgelopen jaren onder andere in Tibet en Iran geweest. Daarnaast ben ik iemand die doelen stelt, in mijn werk maar zeker ook privé. Daar haal ik mijn drive uit. Daar hoop ik anderen in mee te kunnen nemen. Want na elke mijlpaal komt er weer een volgende. Ik vind het leuk om die samen te behalen, want je doet het nooit alleen.

Connect met mij via LinkedIn

 

Partner op je 29e en nu begint het pas, wat bedoel je daarmee?

“Binnen tien jaar hoop ik minimaal te verdubbelen qua aantal deals en omzet, zonder afbreuk te doen aan onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Dat Crowe dan een begrip is in de corporate finance wereld, en wij door innovatieve dienstverlening aan onze klanten de concurrentie voortdurend een stap voor blijven. Op mijn 39e heb ik zeker weer een nieuwe mijlpaal voor ogen, want de wereld en de klantbehoefte zien er dan ook weer anders uit.”

Wil jij het beste uit jezelf halen? Impact maken na je studie? Jouw potentie en mogelijkheden optimaal benutten? Kies dan – net als Jaap – voor een succesvolle carrière bij Crowe.

 

Recente Vacatures

Manager M&A Corporate Finance

Amsterdam
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Manager Debt Advisory Corporate Finance

Eindhoven
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Consultant Corporate Finance

Amsterdam
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Manager M&A Corporate Finance

Eindhoven
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Consultant Valuation Corporate Finance

Eindhoven
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Reggie Mutsers.

Blijf op de hoogte

Michael Waterman – ‘Criminele organisaties opereren als ondernemingen met een verdienmodel en JIJ bent de ‘klant”

Crowe Foederer helpt Maatje040 bij oplossen geldproblemen Eindhovenaren

Rob Haantjes – Terug naar de hoofdklasse met Dames 1 van Oranje-Rood