HR Services, iets voor jou?

Wil jij verschil maken in de levens van mensen en organisaties, dan is HR Services de plek voor jou. Bij ons werken HR-professionals die het menselijk aspect van de zakelijke wereld begrijpen en die hun expertise inzetten om onze klanten te ondersteunen en te adviseren. HR-beleid heeft een enorme impact op de dagelijkse gang van zaken in een organisatie. En andersom. Wij helpen bedrijven om hun HR-beleid te optimaliseren en te stroomlijnen én om over te schakelen van paper naar people.

Bekijk wat Iris, HR consultant, het grote voordeel vindt van werken bij Crowe.

Impact maken in organisaties

Wij begrijpen we dat professionele groei en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan, vooral binnen het dynamische veld van HR Services. Bij ons krijg je de kans om in diverse branches te werken, waarbij je directe impact hebt op zowel grote als kleine organisaties. Onze focus ligt op voortdurende leertrajecten, met trainingen en workshops die jouw vaardigheden aanscherpen en je kennis te verbreden.

We stimuleren je om initiatief te nemen in je eigencarrièreontwikkeling, waarbij we individuele talenten en interesses erkennen en koesteren. Door samen te werken met ervaren collega’s en leiders in het veld, kun je niet alleen je eigen kennis en vaardigheden vergroten, maar ook een waardevol netwerk opbouwen

Bij Crowe, gaat je werk verder dan de basis HR-taken; je wordt een cruciale partner in de groei en het succes van onze klanten. Ben jij klaar om je HR-carrière naar een hoger niveau te tillen en een sleutelrol te spelen in een dynamische, multidisciplinaire omgeving?

Bekijk de employee benefits

Wat vertellen onze collega's?

Kris Assistent Salarisadministratie
Charlotte Fokker Manager Indirect Tax
Jaap Schrover Partner Corporate Finance
Jin Chen Partner Transfer Pricing
Luc Lathouwers Supervisor Audit
Michael Waterman Cybersecurity Architect
Michelle Assistent Accountant
Roy van Engelen Manager
Wil van der Heijden Bestuurder Accountancy
Danny Supervisor Audit
Laszlo Junior belastingadviseur

‘Mensen motiveren is mijn passie’

Ze heeft een enorme drive, veel ideeën en zit boordevol energie. Josanne Verdonk, Chief Human Resources Officer van G-Star RAW, zet het allemaal in om haar medewerkers en naasten te stimuleren nét dat stapje extra te zetten. In de twee jaar die Josanne nu bij het jeansmerk werkt, kwamen haar skills al goed van pas. Haar eerste grote klus was een reorganisatie. Het Nederlandse retailbedrijf, in 1989 opgericht, maakte een transitie door van wholesale naar retail, met steeds meer nadruk op online verkopen. 

Klantverhaal lezen
Een open en eerlijke cultuur, we kunnen tegen elkaar zeggen wat je er van vindt. We opereren niet in een ellebogen cultuur, maar proberen de talenten van elkaar te benutten waardoor je ook een langdurige samenwerking aan kan gaan

Recente HR Services vacatures

Junior HR Consultant

Amsterdam
40 uur
0 tot 2 jaar

Junior Arbeidsjurist

Eindhoven
40 uur
0 tot 2 jaar

Consultant Global Mobility

Amsterdam
40 uur
3 tot 5 jaar

HR Technology consultant

Eindhoven
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Consultant Global Mobility Services / Adviseur loonheffingen

Eindhoven
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Tamarah Welling.