Jezelf kunnen zijn à la Crowe

Bij ons vind je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en een blijvende impact te maken bij klanten. Wij geloven dat echte kracht voortkomt uit authenticiteit, zowel in ons werk als in onze interacties. Bij ons kun je trouw blijven aan jezelf, in een omgeving die diversiteit en originaliteit viert. Jouw unieke inzichten en benaderingen zijn wat ons onderscheidt in de branche. Wij geloven namelijk dat jij, samen met meer dan 650 collega’s, de kracht bent van ons bedrijf. Samen vormen we een sterk team, waar jouw individuele bijdrage essentieel is voor ons gezamenlijke succes.

Wat vinden onze collega’s nu eigenlijk belangrijk? Meer salaris? Of meer vakantiedagen? Meer vrijheid of meer verantwoordelijkheid? Ontdek het in deze video.

Sportieve uitdagingen met je collega's

Bij Crowe zoeken collega’s elkaar regelmatig op voor sportieve uitdagingen. Van samen een marathon lopen, een potje padellen tot zelfs mee doen aan een Drakenbootrace.. Niet sportief? Geen probleem, we zoeken ook altijd supporters.

Work hard, play hard!

Naast gezellige borrels hebben we een keer per jaar een spetterend feest. Hier wordt groots uitgepakt en praten collega’s nog lang over na.. Bekijk hier de aftermovie van het laatste feest.

Goede doelen ondersteunen

Met onze Crowe Foundation zetten wij ons in voor het thema ‘Gelijke kansen’, ondersteund door de inzet van onze collega’s en gericht op zowel lokale als landelijke partnerships. Met toegewezen budget en tijd creëren we een maatschappelijke impact door vrijwillige inzet voor goede doelen. Goede doelen waar wij ons niet onder andere voor inzetten zijn: Fonds Gehandicapten Sport, IMC weekendschool, Maatje040 en De Omgekeerde Supermarkt.

Trotse sponsor

Crowe is de trotse sponsor en partner van tophockeyster Lidewij Welten, de Dames1 van hockeyclub Oranje-Rood en basketbalclub Heroes Den Bosch

De Autumn Course

Elk jaar komen we met z’n alle samen om van elkaar en met elkaar te leren. Een dag vol inspirerende sessies, discussies en nog veel meer.

Waarom werken bij Crowe?

Authentiek
Wij zijn geen dertien-in-een-dozijn accountancy- en advieskantoor. Je past bij ons, of niet. Werken bij Crowe betekent dat je om kunt gaan met veel vrijheid. Je mag hier jezelf zijn en we moedigen je aan om je eigen pad te volgen.
Talentontwikkeling
Talentontwikkeling hoog in het vaandel. We dagen collega's iedere dag hun talenten optimaal te benutten. Als jij zorgt voor leergierigheid en enthousiasme, krijg je van ons verantwoordelijkheid en vrijheid. We hebben een ondersteunend netwerk en toegang tot diverse opleidingsmogelijkheden.


Leiderschap
Bij ons staat leiderschap synoniem voor inspiratie en innovatie. Onze managers zijn toegewijde professionals die niet alleen sturen, maar ook motiveren en begeleiden. Ze creëren een omgeving waarin elke medewerker zich gewaardeerd voelt en zijn of haar leiderschapspotentieel kan ontdekken en ontwikkelen.
Totale mens
Wij vinden een professionele carrière net zo belangrijk als een maatschappelijke. Een accountant/adviseur is óók vrijwilliger bij Fonds Gehandicaptensport. Wij moedigen actief de samenwerking aan met maatschappelijke organisaties, omdat we geloven in het maken van een positief verschil in de samenleving.
Intelligent & Professioneel
Onze collega's staan bekend om hun professionele houding en toewijding. We hechten veel waarde aan discipline en hard werken, wat zich uit in het vermogen om te analyseren, strategisch te denken, en innovatieve en verassende plannen te ontwikkelen. We zetten ons dagelijks in om de klant van het beste advies te voorzien.

Wij zijn Crowe

Bekijk recente vacatures

Junior HR Consultant

Amsterdam
40 uur
0 tot 2 jaar

Consultant Global Mobility

Amsterdam
40 uur
3 tot 5 jaar

Junior Arbeidsjurist

Eindhoven
40 uur
0 tot 2 jaar

Stage Finance & Administration

Eindhoven
24-40 uur
Stagiair(e)

Senior HR Technology Consultant

Eindhoven
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met onze recruiter.