De organisatie helpen groeien?

Onze Corporate Staff afdeling, het kloppende hart dat onze collega’s helpt excelleren. Ben jij iemand die energie krijgt van het ondersteunen en stimuleren van anderen? Dan is een carrière in ons staff-team misschien wel de perfecte keuze voor jou. Onze diensten zijn divers: van marketing, administratie, recruitment tot het faciliteren van opleidingen. Wij zorgen dat iedereen in onze organisatie de kans krijgt om te groeien.

Bekijk waarom Reggie, HR & Recruitment Business Partner, het gevoel heeft dat je altijd gewoon jezelf kunt zijn op kantoor.

 

Werken op onze staf-afdeling iets voor jou?

Een grafisch vormgeefster bij een accountantskantoor? Jazeker, wel in Eindhoven. In deze functie werk je samen met de coördinator debiteurenadministratie, recruiters en de information officer op de staf-afdeling. Een gemêleerd en enthousiast gezelschap. Bij Crowe voel je je even belangrijk als een accountant.

Op het hoofdkantoor van Crowe Foederer in Eindhoven bestaat de staf-afdeling uit circa 40+ collega’s. Zij zien erop toe dat primaire processen binnen de organisatie worden gefaciliteerd en geoptimaliseerd. Ook worden er nieuwe bedrijfstakken en dienstverleningen ontwikkeld.

We zijn trots op onze open deuren en de sterke onderlinge band die we delen. Deze band beperkt zich niet tot de werkvloer; we genieten ook samen van een drankje en ontspanning na werktijd, soms gepland, soms spontaan. Ben jij klaar om deel uit te maken van een team waar jouw bijdrage direct impact heeft en waar jouw groei net zo belangrijk is als die van de organisatie?

Bekijk de employee benefits

 

Wat vertellen onze collega's?

Wil van der Heijden Bestuurder Accountancy
Roy van Engelen Manager
Charlotte Fokker Manager Indirect Tax
Danny Supervisor Audit
Jaap Schrover Partner Corporate Finance
Jin Chen Partner Transfer Pricing
Laszlo Junior belastingadviseur
Luc Lathouwers Supervisor Audit
Michael Waterman Cybersecurity Architect
Michelle Assistent Accountant

Powervrouw, geboren onderneemster met ’s werelds grootste bruidsmodezaak

Powervrouw, geboren onderneemster met ’s werelds grootste bruidsmodezaak, ontwerpster van haar eigen trouwjurkencollectie, tv-persoonlijkheid en familiemens: Ramona Koonings is het allemaal. Haar succesverhaal is bekend en dat is meer dan terecht. Als amper 17-jarige kon ze samen met moeder Ineke bruidsmodezaak Koonings in het Brabantse Deurne overnemen. Dankzij haar tomeloze ambitie wist ze het bedrijf uit te laten groeien tot Koonings The Wedding Palace, waar bruiden uit heel Europa naartoe komen voor de perfecte dag van hun leven.

Klantverhaal lezen

Recente Corporate Staff vacatures

Stage Finance & Administration

Eindhoven
24-40 uur
Stagiair(e)

Opleidingscoördinator

Eindhoven
24-32 uur
3 tot 5 jaar

Junior Juridisch medewerker

Eindhoven
32-40 uur
0 tot 2 jaar

Management Assistent

Venlo
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Talent & Recruitment Business Partner

Amsterdam
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Tamara Damen.