Begin jouw carrière bij Crowe

Je bent je tijdens je studie aan het oriënteren naar je toekomstige loopbaan. Welke werkzaamheden passen bij jou en wat voor soort bedrijf zie je jezelf in werken?

Wij vinden de authentieke jij belangrijk, dus daarom krijg je tijdens een stage of werkstudentschap bij Crowe alle ruimte om te ontdekken waar jij energie van krijgt en waar jouw talenten liggen. En of wij bij je passen? Dat mag je geheel vrijblijvend komen ondervinden tijdens een koffietje!

Ontdek waarom Anne studeren en werken bij Crowe iedereen aanraadt!

Studenten bij Crowe Foederer

Maak kennis met Crowe
De kortste weg naar een krachtige invulling van je stage of werkstudentschap is een mail sturen naar Reggie Mutsers. Vraag je studievereniging of school of zij met ons samenwerkt. Of kom langs op een van de carrière-events van hogescholen en universiteiten, want daar zijn we regelmatig te vinden.

De start van je carrière. De wereld aan je voeten.
Om te ontdekken wat echt bij je past heb je tijd en ruimte nodig. Die krijg je bij Crowe. Verken het werkveld, bepaal zelf waarheen je carrièrepad leidt en welke stappen je zet. Dus of je nu op zoek bent naar een stage, werkstudentpositie of informatie over ons opleidingsaanbod, je bent hier aan het juiste adres!

Geen half werk
Voor standaard stageklussen ben je te goed. Als je bij ons komt werken of stage lopen, ben je meteen onderdeel van het team. Je krijgt persoonlijke begeleiding en je gaat aan het werk voor onze klanten. Want “on the job” leren we elkaar echt goed kennen. 70% van de mensen die bij ons beginnen, blijven. Jij ook? Dan kies jij zelf hoe het verder gaat: word je een specialist of kies je voor ontwikkelen in de breedte?

Voor de veelgestelde vragen klik je hier.

 

Werkstudent à la Pepijn

In het weekend vind je Pepijn achter de tap in Helmond of op het Hockeyveld in Tilburg. Maar, van maandag tot vrijdag is hij druk met het behalen van zijn RA-titel en als werkstudent binnen Crowe Foederer.

Lees het hele verhaal van Pepijn

Studiemogelijkheden à la Crowe

We bieden jou graag een omgeving waarin jij jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen en je talenten optimaal kunt benutten. Een omgeving waarin je jezelf kunt zijn.

Als je een beroepsopleiding volgt voor de AA- of RA-opleiding hebben we daarom een aantrekkelijke studieregeling, waarbij je zonder kosten en gedurende werktijd je AA- of RA-opleiding kunt behalen. Je maakt een studieplan die we samen periodiek evalueren. In de weken dat er college wordt gegeven, werk je 32 uur per week. In de weken dat er geen college wordt gegeven werk je 40 uur. Je ontvangt gedurende het studiejaar 100% van je salaris.

 

Voor de toekomstige belastingadviseurs bieden wij een kosteloze deelname aan de NOB-opleiding, waarbij je tijdens je werk ruimte krijgt om de opleiding te behalen.

Balans
We verwachten van jou dat je voldoende tijd investeert in je opleiding, zodat je deze positief kunt afronden. Hierbij is het vanzelfsprekend belangrijk om een goede balans te vinden en te houden tussen werk,- studie- en privétijd.

Vragen?

Bij ons geloven we dat ieders leertraject uniek is, en dat geldt ook voor jou. Daarom is het soms lastig in een standaard overzicht samen te vatten welk studietraject bij jouw situatie zou passen. Wil je ontdekken wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem contact op met onze Recruiters via werken@crowefoederer.nl, dan kijken we samen welke studieopties het beste bij jouw unieke situatie passen. Jouw toekomst begint bij Crowe!

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de werkweek van een stagiair eruit?
De exacte invulling van je werkweek kan per afdeling verschillen, maar over het algemeen werken onze stagiaires maandag t/m donderdag mee op kantoor en hebben zij vrijdag hun studiedag.

Wat zijn mijn opties bij jullie na het afronden van mijn stage?
Eindeloos! Maar liefst 70% blijft na hun stage bij ons werken of doorstuderen, dus de invulling van jouw toekomst bij Crowe ligt volledig bij jou.

Hoeveel uur in de week kan ik als werkstudent komen werken?
Het gewenste aantal uren per week kan verschillen per vacature. Maar hierin is de vacature niet leidend, jouw wensen wel. Heb je vragen over het aantal uur bij een specifieke vacature? Stuur dan een berichtje naar de bijbehorende recruiter. 

Events

Ons een keer face-to-face spreken om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvende koffie-afspraak in of kom langs op een van onze campus recruitment events. Wil je weten wanneer we op jouw school staan? Stuur een berichtje naar r.vullings@crowefoederer.nl.