Data science, iets voor jou?

Of je nu een data wizard bent die patronen ontcijfert als geen ander, of een tech-enthousiast die gedreven is door het ontwikkelen van baanbrekende oplossingen, je vindt bij ons de perfecte omgeving om jouw vaardigheden te ontplooien en te groeien. Duik in een wereld van uitdagende projecten, samenwerken met gelijkgestemde professionals, en de kans om een echte impact te maken.

Ontdek waarom Marcel, Partner Innovatie, onze Data Science & Technology afdeling, uniek vindt binnen de branche.

Een wereld van innoveren, ontwikkelen en groeien

Bij Crowe geloven we dat constante ontwikkeling de sleutel is tot succes, vooral in een veld dat zo snel evolueert als Data Science & Technology. Op onze afdeling krijg je de kans om je vaardigheden te verdiepen, nieuwe technologieën te verkennen en samen te werken met ervaren professionals die net zo gepassioneerd zijn over data als jij. We investeren in jouw groei. Van interne trainingen en workshops tot externe cursussen en conferenties, wij zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste kennis en vaardigheden. Bij ons kun je rekenen op een leertraject dat zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling bevordert.

Als onderdeel van een vooraanstaand accountants- en advieskantoor, profiteer je van een uniek perspectief dat je alleen kunt krijgen in een multidisciplinaire omgeving. Onze Data Science-afdeling werkt nauw samen met experts in verschillende financiële en zakelijke domeinen, waardoor je inzichten verkrijgt die verder gaan dan traditionele data-analyse. Deze synergie tussen data science en financiële expertise stelt ons in staat om complexe problemen op innovatieve manieren op te lossen.

Bekijk de employee benefits

 

Wat vertellen onze collega's?

Michael Waterman Cybersecurity Architect
Jaap Schrover Partner Corporate Finance
Charlotte Fokker Manager Indirect Tax
Luc Lathouwers Supervisor Audit
Michelle Assistent Accountant
Roy van Engelen Manager
Wil van der Heijden Bestuurder Accountancy
Laszlo Junior belastingadviseur
Danny Supervisor Audit
Jin Chen Partner Transfer Pricing

Het romantische beeld van de cyberhacker is weg

Het zal rond 2019 zijn geweest. Toen transformeerde het bekende computerhacken, dat voor velen nog een romantische lading had, naar het ‘big business’ cybercrime-model waarvoor je moet waken. Van cybercrime kan iedere ondernemer de dupe worden, weten ‘cybercops’ Michael Waterman en Kevin Venrooij van ACA IT Solutions, dochterbedrijf van accountants- en adviesorganisatie Crowe Foederer. Te vaak bespeuren zij nog de ‘het zal allemaal wel loslopen’-houding bij ondernemers. Ook voor hen is er goed nieuws. Met de komst van de cybersecuritywet NIS2 ligt er een gouden kans voor ondernemers om hun bedrijf echt weerbaar te maken.

Lees verder
De onderlinge contacten met de collega's zijn goed, we werken met korte lijnen en kunnen bij elkaar binnenlopen om zaken voor te leggen

Recente Data Science & Technology vacatures

Innovatie Solution Architect

Eindhoven
Fulltime (32 tot 40 uur)
Meer dan 5 jaar

Microsoft365 Collaboration Consultant

Eindhoven
Fulltime (32 tot 40 uur)
Meer dan 5 jaar

Netwerk Engineer

Eindhoven
Fulltime (32 tot 40 uur)
Meer dan 5 jaar

Inside Sales ICT

Eindhoven
Fulltime (32 tot 40 uur)
3 tot 5 jaar

ERP Consultant

Eindhoven
Fulltime (32 tot 40 uur)
3 tot 5 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Tamarah Welling.