Tax, iets voor jou?

Ben je gefascineerd door de complexiteit en dynamiek van belastingwetgeving? Onze Tax-afdeling biedt een stimulerende omgeving waar je jouw kennis kunt verdiepen en een breed scala aan fiscale uitdagingen kunt aangaan. Je bent betrokken bij het adviseren van een gevarieerd klantenbestand, van kleine ondernemingen tot grote ondernemingen, wat zorgt voor een dynamische en afwisselende functie.

Bekijk hoe Silvia, Consultant Transfer Pricing, vrijheid in haar werk ervaart en waarom dat dit ook wel eens anders is geweest.

Expertise, innovatie, en jouw carrière bij Crowe

Bij ons werk je niet alleen aan het oplossen van complexe fiscale vraagstukken voor een divers klantenportfolio, maar krijg je ook de kans om je professioneel te ontwikkelen in een team dat innovatie en deskundigheid hoog in het vaandel draagt. Of je nu een ervaren fiscalist bent of net je carrière start, bij ons vind je de mogelijkheden om je vakexpertise te vergroten en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze klanten en de fiscale praktijk. Ontdek vandaag nog of een carrière bij onze Tax-afdeling bij jou past en sluit je aan bij een team waar jouw groei en ontwikkeling centraal staan.

Bekijk de employee benefits

Wat vertellen onze collega's?

Laszlo Junior belastingadviseur
Jin Chen Partner Transfer Pricing
Jaap Schrover Partner Corporate Finance
Luc Lathouwers Supervisor Audit
Roy van Engelen Manager
Wil van der Heijden Bestuurder Accountancy
Danny Supervisor Audit
Charlotte Fokker Manager Indirect Tax

Supperclub moet een lifestyle worden

Aan de Singel in hartje Amsterdam zijn Supperclub en Bar Rouge gevestigd. Bekende namen in het uitgaansleven, in Amsterdam en ver daarbuiten. Nick Bruynesteijn en Joeri Salet zijn sinds december 2020 de nieuwe eigenaren van deze horecazaken en bruisen van de plannen en ideeën voor de toekomst. Ook Supperclub Cruise is van dit tweetal.

Klantverhaal lezen
Doordat ik dicht bij de klant sta, kan ik snel inspringen op wat er speelt. Hierdoor kan ik direct een impact maken, in plaats van achter de feiten aanlopen.

Recente Tax vacatures

Werkstudent Tax

Bladel
Parttime (24 uur)
Werkstudent

Stage Tax

Eindhoven
Fulltime (32 tot 40 uur)
Stagiair(e)

Werkstudent Global Mobility Services

Amsterdam
Parttime (24 uur)
Werkstudent

Senior Fiscalist

Amsterdam
Fulltime (32 tot 40 uur)
3 tot 5 jaar

Supervisor Tax

Amsterdam
Fulltime (32 tot 40 uur)
3 tot 5 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Tamarah Welling.