Audit, iets voor jou?

Wil je graag aan de slag als auditor in een omgeving waar je écht kunt groeien? Wij kijken we verder dan alleen de cijfers. We begrijpen dat audit niet alleen draait om financiële gegevens, maar ook om de verhalen achter die getallen. Hier krijg je de kans om nauw samen te werken met ervaren professionals, waarbij je niet alleen bedrijven helpt groeien, maar ook je eigen carrière ontwikkelt.

Bekijk hoe Mitchel, Supervisor Audit, zijn doorzettingsvermogen toepast in sport én werk.

Leren, ontwikkelen en groeien

Bij Crowe stimuleren we groei en bieden we jou de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten. Als auditor maak je deel uit van een team dat zich richt op het verlenen van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Je zult diverse aspecten van het auditproces ervaren en leren, waardoor je snel kunt groeien in je vakgebied. 

Waarom kiezen voor Crowe?
We begrijpen dat iedereen uniek is en verschillende carrière doelen heeft. We bieden jou de mogelijkheid om op elk niveau in te stappen, of je nu net begint met werken of al ervaring hebt als auditor. Onze focus ligt op professionele groei en ontwikkeling, waarbij we jou ondersteunen bij het behalen van jouw doelen. Daarnaast krijg je bij ons de kans om te werken in een dynamische en collegiale werkomgeving, waarin je kunt samenwerken met ervaren professionals. 

Bekijk de employee benefits

Wat vertellen onze collega's?

Luc Lathouwers Supervisor Audit
Danny Supervisor Audit
Charlotte Fokker Manager Indirect Tax
Roy van Engelen Manager
Jaap Schrover Partner Corporate Finance
Michael Waterman Cybersecurity Architect
Jin Chen Partner Transfer Pricing
Wil van der Heijden Bestuurder Accountancy
Michelle Assistent Accountant

Wout & Norbert Poels, naast broers ook hele goede vrienden

Wout Poels, wie kent hem niet? Tien keer reed hij de Ronde van Frankrijk. Nog nooit won hij een etappe. Tot zondag 16 juli 2023. In de vijftiende etappe naar Saint-Gervais Mont-Blanc sloeg hij toe. Minder bekend, maar minstens zo waardevol is zijn broer Norbert Poels, partner bij Crowe Audit & Assurance. Samen begonnen met het fietsen, maar Wout bleek meer talent te hebben voor het fietsen, Norbert vond zijn talent ergens anders: “Ik wilde een veilige keuze voor mijn toekomst. En daarbij won de accountancy van het wielrennen”.

Klantverhaal lezen
"De kennis binnen ons kantoor is van hoogwaardig niveau, je kan contact opnemen met de specialisten en samenwerken voor klanten"

Recente Audit vacatures

Assistent Accountant Audit

Venlo
32-40 uur
0 tot 2 jaar

Stage Audit

Venlo
24-40 uur
Stagiair(e)

Management Assistent Audit

Eindhoven
24 uur
3 tot 5 jaar

Senior Assistent Accountant Audit

Amsterdam
40 uur
3 tot 5 jaar

Werkstudent Audit

Amsterdam
16-40 uur
Werkstudent

Manager Audit

Lelystad
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Reggie Mutsers.