Corporate Finance, iets voor jou?

Wil jij graag aan de slag als specialist die ondernemers en bestuurders adviseert bij het maken van slimme beslissingen? Kijk jij verder dan alleen het traditioneel zakelijk advies? Corporate Finance betekent bij ons meer dan alleen cijfers; het gaat om het begrijpen van de bewegingen en uitdagingen in elke levensfase van een bedrijf. Als Corporate Finance-professional speel je een sleutelrol bij het vormgeven van zakelijk succes en het aanpakken van diverse vraagstukken.

Bekijk hoe het Corporate Finance-team voor Daan het verschil maakt tussen Crowe en andere kantoren.

Verdiep, groei en bouw aan jouw professionele pad

Waarom zou je kiezen voor een carrière bij Crowe Corporate Finance? Omdat wij niet alleen bedrijven helpen groeien, maar ook jouw professionele ontwikkeling stimuleren. Bij Crowe geloven we in het ontwikkelen van talent en bieden we een omgeving waar jouw vaardigheden en ambities tot bloei kunnen komen. Als Corporate Finance-professional in ons team speel je een cruciale rol in het begrijpen en aanpakken van de diverse uitdagingen die bedrijven in elke levensfase ervaren.

We zijn bijzonder trots op onze  focus op M&A, transaction services, valuation en debt advisory. We realiseren ons dat beslissingen die een klant nu neemt, directe impact hebben op deze cruciale fase in hun bedrijfsvoering. Daarom biedt werken bij Crowe Corporate Finance niet alleen de kans om bedrijven te helpen groeien, maar ook om jouw eigen carrière vorm te geven.

Bekijk de employee benefits

Wat vertellen onze collega's?

Jaap Schrover Partner Corporate Finance
Charlotte Fokker Manager Indirect Tax
Jin Chen Partner Transfer Pricing
Luc Lathouwers Supervisor Audit
Michael Waterman Cybersecurity Architect
Michelle Assistent Accountant
Wil van der Heijden Bestuurder Accountancy
Danny Supervisor Audit
Laszlo Junior belastingadviseur
Roy van Engelen Manager

ClearVision Group helpt opticiens zelfstandig te blijven

Met lede ogen zag opticien en ondernemer Diederik van der Heijden aan hoe optiekzaken met een eigen uitstraling uit het straatbeeld verdwenen, doordat ze overgenomen werden door grote ketens. Het idee ontstond dat dat anders kon en vooral ook moest. Die gedachte deelde hij met twee andere ondernemers uit de opticien- en audicienwereld, Raymond Heunen en Tjalle Story. Oktober 2022 kreeg het idee officieel gestalte met de oprichting van een gezamenlijk optiekbedrijf ClearVision, een groep die opticiens helpt slagvaardiger te worden en zo zelfstandig te blijven.

Lees het hele klantverhaal
We hebben nagenoeg alle diensten in huis, van fiscaal tot corporate finance. Het mooie is dat je makkelijk bij deze collega’s binnen loopt waardoor je je kennis snel verbreed.

Recente Corporate Finance vacatures

Manager M&A Corporate Finance

Amsterdam
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Manager Debt Advisory Corporate Finance

Eindhoven
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Consultant Corporate Finance

Amsterdam
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Manager M&A Corporate Finance

Eindhoven
32-40 uur
Meer dan 5 jaar

Consultant Valuation Corporate Finance

Eindhoven
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Reggie Mutsers.