Werkstudentschap à la Pepijn

Inmiddels is hij al doorgegroeid naar Supervisor Audit, maar Pepijn begon ooit als werkstudent bij Crowe Foederer.

In het weekend vond je Pepijn achter de tap in Helmond of op het Hockeyveld in Tilburg. Maar van maandag tot vrijdag was hij druk met het behalen van zijn RA-titel en als werkstudent binnen Crowe Foederer.
Lees hieronder hoe hij destijds zijn werkstudentschap bij Crowe Foederer ervoer.

Hoe ben je bij Crowe terechtgekomen?

Een kennis vertelde mij over de fijne werksfeer bij Crowe Foederer. Ze noemde het een groot kantoor waar Brabantse gezelligheid en een informele sfeer centraal staan. Op dat moment was ik eigenlijk al om. Het fijne aan Crowe is dat je overal terecht kunt als je vragen hebt, alle deuren staan voor je open.

 

 

Waarom Crowe?

Wat ik zo leuk vind aan werken bij Crowe is dat je meteen wordt meegenomen in het totale proces. Ik mocht vrijwel direct mee op klantbezoek. Het leukste hierbij vind ik dat de klanten je ook echt helpen om het bedrijf beter te leren kennen. Voordat de normale werkzaamheden beginnen ken ik het proces van binnen en buiten. Dit maakt het werk niet alleen een stuk leuker, maar hierdoor kun je ook een stuk beter je werkzaamheden uitvoeren omdat je het proces van het bedrijf zelf hebt gezien. Daarnaast is het heerlijk dat je het ook gewoon kunt hebben over wat je in het weekend hebt gedaan, onder het genot van een biertje op de vrijdagmiddag!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Dit is meteen wat het werk zo interessant maakt, eigenlijk doe je iedere dag iets anders omdat je voor zoveel verschillende bedrijven werkt.

De kracht van Crowe voor jou?
Zorgen voor impact bij onze klanten.

Wat zou je graag tegen iemand willen zeggen die overweegt om voor Crowe Foederer te gaan werken?
Ik zou ze voornamelijk aanraden om een keer te komen kijken op ons kantoor zodat ze de werksfeer kunnen proeven. Mijn studiegenoten zijn vaak in het begin alleen geïnteresseerd in een Big4 kantoor, omdat ze de namen herkennen. Die worden ook het meeste genoemd tijdens hun studie. Daarom zou ik ze juist aanraden om eens verder te kijken dan alleen de grote kantoren. Bij Crowe word je meteen meegenomen in het controleproces. Door ‘learning on the job’ kun je jezelf nog meer en sneller ontwikkelen dan bij een Big4 kantoor.

 

Recente Vacatures

Werkstudent Transfer Pricing

Amsterdam
16-40 uur
Werkstudent

Werkstudent International Tax

Amsterdam
16-40 uur
Werkstudent

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Reggie Mutsers.