Teamwork à la Roy

Niet alleen het klimaat verandert, de dienstverlening binnen de accountancy is de afgelopen jaren ook veranderd. Toen ik in 2015 begon als junior fiscalist bij Crowe Foederer (toen nog Crowe Horwath Foederer) stond de jaarrekening veelal centraal en waren onze overige servicelines “bijkomende diensten”. Tegenwoordig zoekt men een adviseur die verder kijkt dan de jaarrekening en ad hoc oplossing biedt terwijl hij de rol van sparringspartner vervult. Traditioneel had een vestigingsleider binnen de branche dan ook een achtergrond in de accountancy. In de afgelopen jaren is er echter een hoop veranderd.

Als fiscalist vestigingsleider worden

Met die verandering is het ook niet langer een pré dat die voornoemde vestigingsleider een achtergrond heeft doordrongen van de accountancy. Zo heb ik als fiscalist zijnde het stokje over kunnen nemen van onze vorige vestigingsleider Maarten van der Vlugt. Een hele mooie kans die ik met beide handen aangegrepen heb. Kansen bieden en investeren in medewerkers om het beste in iedereen boven te halen is natuurlijk ook onderdeel van de kracht van Crowe.

Een hecht team zoals daar op onze vestiging in Oostzaan sprake van is, is van belang voor een goede dienstverlening aan de DGA en het familiebedrijf uit het MKB. De verschillende servicelines in Oostzaan werken nauw samen met elkaar. De collega’s weten elkaar niet alleen op de werkvloer maar ook daarbuiten goed te vinden. Zo hebben een aantal collega’s afgelopen zomer nog meegedaan met de dam tot dam wandel editie.

Als het barbequeseizoen straks definitief afgelopen is, de dagen korter en donkerder worden is het ieder jaar weer duimen of we dit jaar weer kunnen schaatsen op natuurijs, uiteraard onder het genot van een warme chocolademelk welke je bij een van de vele Koek-en Zopie tentjes kan halen. Of gewoon thuis natuurlijk, want met de Loosdrechtse plassen op loopafstand is dat wel een uitkomst. Als voorbereiding hierop gaan we dit jaar in ieder geval met het kerstuitje van de vestiging gezellig naar de Jaap Eden IJsbaan om het ijs te verkennen.

Connect met mij via LinkedIn

Recente Vacatures

Fiscalist International Tax

Amsterdam
32-40 uur
3 tot 5 jaar

Junior Fiscalist Indirect Tax

Amsterdam
32-40 uur
0 tot 2 jaar

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Jelte van den Burg.