Payroll consultant, iets voor jou?

Op zoek naar een uitdagende rol binnen payroll? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als salarisadministrateur binnen ons team ben jij de spin in het web voor onze klanten als het gaat om complexe vraagstukken rondom salarisadministratie en -advies. Bij Crowe begrijpen we dat elk detail telt en dat gepersonaliseerd advies het verschil maakt. Onze missie is om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze te overtreffen. Ben jij klaar om jouw expertise in te zetten bij een toonaangevend bedrijf waar jouw ontwikkeling voorop staat? Dan ben je bij Crowe HR Services aan het juiste adres!

Crowe deelt veel gelijkenissen met Louis van Gaal. Ontdek in onderstaande video hoe hij bijvoorbeeld denkt over kwaliteit, jezelf kunnen zijn, talentontwikkeling, leiderschap.

Kris' verhaal

Kris maakte de overstap van de detailhandel naar HR. “Door deze stap te maken heb ik meer vrijheid en meer ontwikkelingsmogelijkheden gekregen”. Wat vindt Kris het leukste aan haar baan als salarisadministrateur? Bekijk het in deze video.

Ontdek, leer en bouw aan je carrière

Als payroll professional bij Crowe speel je een cruciale rol in het beheren en uitvoeren van de salarisadministratie voor onze klanten. Jouw primaire taak is het nauwkeurig toepassen van de arbeidsvoorwaarden die onze klanten hebben afgesproken met hun werknemers, waarbij je zorgt voor een correcte en tijdige uitbetaling van salarissen.

Maar jouw rol gaat verder dan dat. Je bent ook verantwoordelijk voor het efficiënt controleren van de door de klant aangeleverde gegevens, het signaleren van mogelijke fouten of issues, en het identificeren van kansen om onze klanten verder te ondersteunen. Dit doe je niet alleen; je werkt samen met ervaren collega’s en adviseurs, waardoor je continu de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en steeds deskundiger advies te geven.

Direct contact met klanten is een belangrijk onderdeel van je werk, waarbij je een directe toegevoegde waarde levert. Je gebruikt moderne salarissystemen die uitgerust zijn met alle relevante en actuele informatie, om te zorgen dat alle gegevens correct zijn. Dit omvat de nauwkeurige verwerking van salarissen, vergoedingen, loonaangiften, en betaalgegevens, zodat alles juist en op tijd wordt doorgegeven en betaald.

Als je klaar bent om een sleutelrol te spelen in ons payroll-team en een significante bijdrage te leveren aan de tevredenheid en het succes van onze klanten, dan komen we graag met je in gesprek!

Bekijk de employee benefits

Masterclass Louis van Gaal

Klaar om een stap vooruit te zetten in je carrière? Meld je dan aan voor onze exclusieve masterclass met Louis van Gaal op 16 mei!

Tijdens deze masterclass krijg je dé kans om vragen te stellen en inzichten te krijgen van een legendarische voetbalcoach die zijn stempel heeft gedrukt op de internationale voetbalwereld.

Tijdens de masterclass zullen we dieper ingaan op talentontwikkeling, ambitie nastreven en het belang van authentiek zijn. Daarnaast blikken we natuurlijk ook vooruit naar het EK 2024!

Dus kom het ontdekken op donderdag 16 mei van 15:00-18:00 in het Evoluon in Eindhoven en mis deze kans niet om te leren van een meester in zijn vakgebied en om jezelf te inspireren voor succes en je toekomstige carrièrepad.

Recente Payroll vacatures

Payroll Consultant

Amsterdam
Fulltime (32 tot 40 uur)
3 tot 5 jaar

Senior Payroll Consultant

Venlo
Fulltime (32 tot 40 uur)
3 tot 5 jaar

Senior Payroll Consultant EMEA

Amsterdam
Fulltime (32 tot 40 uur)
3 tot 5 jaar

Traineeship Payroll (28-40 uur)

Eindhoven
Fulltime (32 tot 40 uur)
0 tot 2 jaar

Traineeship Payroll (28-40 uur)

Amsterdam
Fulltime (32 tot 40 uur)
0 tot 2 jaar

Senior Payroll Consultant

Eindhoven
Fulltime (32 tot 40 uur)
3 tot 5 jaar

Payroll Consultant

Eindhoven
Fulltime (32 tot 40 uur)
3 tot 5 jaar

Wat vertellen onze collega's?

Michelle Assistent Accountant
Roy van Engelen Manager
Luc Lathouwers Supervisor Audit
Danny Supervisor Audit
Charlotte Fokker Manager Indirect Tax
Jaap Schrover Partner Corporate Finance
Jin Chen Partner Transfer Pricing
Michael Waterman Cybersecurity Architect
Wil van der Heijden Bestuurder Accountancy

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Reggie Mutsers.