Payroll traineeship, iets voor jou?

Crowe biedt een traineeship aan in samenwerking met Salarispro. Tijdens dit traineeship leer je samen met minimaal 8 klasgenoten (verdeeld over verschillende organisaties) het vak kennen en word je opgeleid tot Payroll professional. Je krijgt training on the job onder begeleiding van een ervaren collega. Dit traineeship biedt je de mogelijkheid om te werken, te leren en tegelijkertijd een goed salaris te ontvangen! Ben jij klaar om jouw expertise in te zetten bij een toonaangevend bedrijf waar jouw ontwikkeling voorop staat? Dan ben je bij Crowe HR Services aan het juiste adres!

Crowe deelt veel gelijkenissen met Louis van Gaal. Ook wij vinden jezelf kunnen zijn, talentonwikkeling, kwaliteit en leiderschap erg belangrijk. Ontdek in onderstaande video hoe Louis denkt over deze onderwerpen. En vooral: waarom Louis van Gaal ervoor gekozen heeft om onze ‘collega’ te worden.

Kris' verhaal

Kris maakte de overstap van de detailhandel naar HR. “Door deze stap te maken heb ik meer vrijheid en meer ontwikkelingsmogelijkheden gekregen”. Wat vindt Kris het leukste aan haar baan als salarisadministrateur? Bekijk het in deze video.

Word, payroll professional met onze traineeship!

Ben jij graag in controle? Weet jij details te herkennen? Reken jij graag nog even alles na? Leg jij graag uit hoe iets kan of moet? Dan wil jij vast het Payroll-vak leren kennen!

Je krijgt een éénjarige opleiding aangeboden die je afsluit met een landelijk erkend diploma: PDL® (Praktijkdiploma Loonadministratie). Naast PDL leren we je ook werken met het salarissysteem. Er is volop aandacht voor klantgericht werken, het benutten van kansen, AI-toepassingen en natuurlijk het toepassen van jouw PDL-kennis in de praktijk. Je zal werkzaam zijn op ons kantoor in Eindhoven of Amsterdam terwijl je gedurende het hele jaar wordt begeleid door zowel een coach van Salarispro, als een collega van Crowe.

Bekijk de employee benefits

Recente Payroll Traineeships

Traineeship Payroll (28-40 uur)

Amsterdam
Parttime (24 uur)
0 tot 2 jaar

Traineeship Payroll (28-40 uur)

Eindhoven
Parttime (24 uur)
0 tot 2 jaar

Wat vertellen onze collega's?

Michelle Assistent Accountant
Roy van Engelen Manager
Luc Lathouwers Supervisor Audit
Danny Supervisor Audit
Charlotte Fokker Manager Indirect Tax
Jaap Schrover Partner Corporate Finance
Jin Chen Partner Transfer Pricing
Michael Waterman Cybersecurity Architect
Wil van der Heijden Bestuurder Accountancy

Staat jouw ideale baan er niet tussen?
Neem dan contact op met Reggie Mutsers.